Edukativna igrica „Ne rizikuj čoveče“ najzad dostupna

Ne rizikuj coveče je društvena igra, edukativnog karaktera. Cilj igrice jeste da se kroz igru nauče osnovni pojmovi iz oblasti prirodnih nepogoda najzastupljenijih u Srbiji, ekologije (zaštita životne sredine i reciklaža) i prve medicnske pomoci, kao i radnje koje se smeju ili ne smeju preduzimati u određenim situacijama. Smišljena je da svaki igrač, pomerajući se po tabli, putem pogrešnih i tačnih odgovora nauči i / ili učvrsti svoja znanja i veštine koje će koristiti kako u svakodnevnom životu, tako i u kriznim situacijama. Prvenstveno je namenjena đacima u osnovnim školama, ali je mogu igrati svi koji žele da provere svoje znanje iz oblasti prirodnih katastrofa, ekologije i prve medicinske pomoci.

Edukativnu igricu „Ne rizikuj čoveče“ možete kupiti direktno u Caritasu Srbije, po ceni od 1.200 dinara. Kontakt osoba: Jovana Lončarević, e-mail: jovana.loncarevic@caritas.rs ili putem telefona 011/4099561.