10. oktobar – Svetski dan mentalnog zdravlja

I ove godine obeležavamo Svetski dan mentalnog zdravlja i pozivamo vas da nam se u utorak, 10. oktobra, pridružite u Impact Hubu od 17.30 do 20.00.

Zajedno sa udruženjima Herc, Naša kuća, Duša, Videa i Prostor pripremili smo za vas zanimljiv program kako bismo vam predstavili svoj rad. Imaćete prilike da zajedno sa članovima udruženja učestvujete u kreativnoj, psihološkoj ili likovnoj radionici. Ili da pogledate dokumentarni film Čovek je čoveku lek koji govori o pozitivnim primerima poštovanja prava osoba sa invaliditetom i osoba sa mentalnim smetnjama kroz predstavljanje novih usluga u zajednici i prilika za njihovo radno angažovanje ili zaposlenje. Nakon projekcije biće otvorena panel diskusija.

Molimo sve zainteresovane za psihološku i likovnu radionicu da se prijave putem mejla mentalnozdravlje@caritas.rs do 09.10.2017.

Događaj je podržan od strane Evropske unije kroz program Evropski instrumenti za demokratiju i ljudska prava, a u okviru projekta HUMAN RIGHTS PROMENE koji realizuje Caritas Srbije.