Tokom decembra u zrenjaninskim srednjim školama održavane su infosesije. Sa učenicima završnih razreda Poljoprivredne škole, Hemijsko-prehrambene i tekstilne škole smo razgovarali o projektu YourJob i mogućnostima uključivanja u aktivnosti projekta.

Tokom infosesija o projektu, održana je i obuka za pisanje radne biografije. Na početku obuke, većina učenika je smatrala da nema šta značajno da navede u svom CV-ju. Međutim, kroz identifikaciju svojih kompentencija, zaključili su da svojih znanja, veština i sposobnosti uopšte nisu bili svesni. Na kraju obuke, svaki očenik je imao svoj CV. Nekolicina učenika je izrazila spremsnost da odmah pošalje CV željenom poslodavcu. Trenutno aktuelan poziv za učešće na konkursu za pokretanje preduzeništva ili socijalnog preduzetništva, inicirao je raspravu o idejama za pokretanje biznisa koji bi bilo dobro započeti u Zrenjaninu i okolini.

Školski timovi za karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama su pored pohvala uputili i zahvalnost u ime mladih u Zrenjaninu na prilici koju dobijaju realizacijom projekta YourJob.