KAKO PRAVAZIĆI KONFLIKT SA PARTNEROM DOK SE BORITE SA RAZVOJNIM TEŠKOĆAMA DETETA?

U okviru projekta SOCIETIES 2 koji realizuje Caritas Srbije, a finansira Evropska unija, Beogradski psihološki centar  organizuje webinar za roditelje u kome će gostovati dr Nenad Rudić, dečiji psihijatar i dr Bojana Stamenković Rudić, psihijatar i porodični psihoterapeut. Webinar ‘e se održati 18. decembra 18-19:30h.

Tema webinara je roditeljstvo i partnerstvo. Mnogi parovi iskuse promene u svom odnosu nakon što dobiju dete. Za veliki broj parova, roditeljstvo donese brojne pozitivne promene. Na primer novu i drugačiju bliskost i povezanost. Međutim, nedostatak sna, manjak vremena za razgovor i zajedničke aktivnosti mogu uzrokovati neke poteškoće u komunikaciji i odnosu. Kada dete ima i neke razvojne teškoće i potrebu za dodatnom i posebnom podrškom, izazovi roditeljstva su još veći i složeniji.

Ukoliko imate pitanja o tome kako prihvatiti i razumeti promene u odnosu, prevazilati konflikt sa partnerom, dogovarati se i prevazilaziti neslaganja, kako ostati blizak i kako
graditi jak roditeljski savez, ili kako se nositi sa razvojnim teškoćama deteta, ostavite nam

Vaše pitanje i kontakt e-mail, na ovom linku:
ttps://forms.gle/28pj9pb2759KDMBT7

Ukoliko nemate konkretna pitanja, ali želite da pratite ovaj webinar, ostavite samo e-mail adresu na ovom linku: https://forms.gle/28pj9pb2759KDMBT7

Putem mejla ćete dobiti link za pristupanje webinaru i instrukcije za korišćenje Zoom platforme, preko koje će biti realizovan ovaj webinar. Susretom će moderirati Beogradski psihološki centar.

Webinar će biti održan