🔵Roditeljstvo sa sobom nosi i strepnje. Govoriti o strepnjama i strahovima u vezi sa razvojem svog deteta nije uvek lako, ali je veoma korisno. Jedan od načina da brinemo o sebi kao o roditeljima jeste da potražimo podršku i pomoć od bliskih osoba i profesionalaca. Podrška upućena nama kao roditeljima, odraziće se pozitivno i na našu decu.
🟣Pozivamo vas da se uključite u webinar namenjen roditeljima, na kome će gostovati prof. dr Milica Pejović-Milovančević, dečiji psihijatar i direktor Instituta za mentalno zdravlje. Ukoliko imate dilemu, zabrinutost ili potrebu da bolje razumete poteškoću koju ima vaše dete, ili želite da saznate na koji način detetu možete pružiti dodatnu podršku, ostavite nam vaš kontakt e-mail i eventualno pitanje koje imate, na ovom linku

https://forms.gle/G5FzRQavA5NDTMj29

▶▶Putem mejla ćete dobiti link za pristupanje webinaru i instrukcije za priključenje na ovaj susret. Webinar je deo Online savetovalište za roditelje male dece sa razvojnim teškoćama koje je otvoreno u okviru projekta SOCIETIES, koji realizuje Caritas Srbije, a finansira Evropska unija.

Ovaj poseban termin u Online savetovalištu ima za cilj da obeleži mesec mentalnog zdravlja i deo je promotivne kampanje koju sprovodi Caritas Srbije sa  Beogradskim psihološkim centrom (odrastanje.rs) kao jednim od grantista podržanim kroz projekat SOCIETIES 2!