Vreme je darivanja! Ali, vreme je i da naučimo kako da sebe i svoje najmilije zaštitimo u slučaju zemljotresa i drugih prirodnih katastrofa. A kako se najbolje uči? Kroz igru!

Stoga,  Caritas Srbije je na svom instagram profilu organizovao nagradnu igru u okviru koje će troje najsrećnijih pratioca darovati edukativnom društvenom igrom “Ne rizikuj, čoveče!”

USLOVI I PRAVILA INSTAGRAM NAGRADNE IGRE „GIVEAWAY: NE RIZIKUJ ČOVEČE“

Predmet dokumenta su jasna pravila, uslovi i tok Instagram nagradne igre „Giveaway: Ne rizikuj, čoveče” (u daljem tekstu „Giveaway“) koji je namenjen pratiocima zvaničnog profila Caritasa Srbije na društvenoj mreži Instagram –  https://www.instagram.com/caritas_srbije/

ORGANIZATOR, SVRHA I TRAJANJE NAGRADNE IGRE
Inicijator i organizator Giveaway-a je Caritas Srbije, sa sedištem u Beogradu, Vojvode Stepe 78, u daljem tekstu – Organizator.

Ovaj Giveaway nije sponzorisan, odobren ili administriran od strane Instagrama, niti je povezan s istim. Giveaway se realizuje u cilju promocije Organizatora i nagrađivanja pratilaca zvaničnog Instagram profila Organizatora.

Giveaway počinje objavom na službenom Instagram profilu Organizatora i traje do 07. 01.2021. godine u 20:00.

PRAVO UČEŠĆA
Učesnici mogu biti osobe starije od 18 godina , državljani Republike Srbije, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Instagram. U Giveaway-u ne mogu učestvovati osobe zaposlene kod Organizatora ili su na bilo koji način sa njim povezane.

NAČIN UČEŠĆA
Za učešće u Giveaway-u potrebno je da:

  1. Pratite zvanični profil https://www.instagram.com/caritas_srbije/
  2. Lajkujete objavu o Giveaway-u
  3. U jednom komentaru ispod objave o Giveaway-u označite (tagujete) najmanje tri osobe sa kojima biste uživali u igri.

Na ovaj način učesnici potvrđuju da su saglasni sa Pravilima i saglasni sa prikupljanjem i obradom ličnih podataka od strane Organizatora.

Za učešće u Giveaway-u nije potrebna nikakva kupovina ili plaćanje.

NAGRADA
Tri srećna dobitnika/ce osvojiće po jedan komad Caritasove edukativne društvene igre „NE RIZIKUJ, ČOVEČE“.

ODABIR POBEDNIKA
Pobednik se bira slučajnim odabirom putem platforme https://app-sorteos.com/en Objava pobednika realizovaće se najkasnije 5 dana od završetka Giveaway-a na zvaničnom Instagram profilu Organizatora. Pobednik će biti proglašen u komentaru ispod objave kao i na Instagram storiju, a zatim će biti kontaktiran putem privatne poruke na društvenoj mreži Instagram. U ovu svrhu potrebno je da učesnici otključaju svoje Instagram profile. Ukoliko se odabrani učesnik ne obrati Organizatoru u roku od 5 dana od poslate poruke, Organizator ima pravo da smatra da dobitnik odbija nagradu koja se u tom slučaju dodeljuje drugom nasumično odabranom učesniku. Učešćem u Giveaway-u učesnici su saglasni da Organizator njihovo korisničko ime objavi na zvaničnom Instagram profilu. Svi podaci koji su objavljeni na Instagram profilima učesnika Giveaway-a neće biti korišćeni niti zloupotrebljeni ni na koji način. Instagram profili učesnika isključivo su predmet obrade u smislu odabira pobednika. Organizator se pridržava obaveze poštovanja zaštite ličnih podataka.

NEREGULARNE PRIJAVE
Organizator zadržava pravo da iz komentara ukloni svaki sadržaj koji je vulgaran, uvredljiv i koji smatra neprimerenim. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje one učesnike koji se ne pridržavaju Pravila Giveaway-a. Odluka Organizatora je konačna. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koju učesnici mogu prouzrokovati trećim osobama učešćem u Giveaway-u, uključujući i štetu nastalu nakon preuzimanja nagrade.

Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti uručena ili isporučena dobitniku usled razloga koji su van njegovog uticaja. Giveaway se može prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. U slučaju prekida, učesnici će biti obavešteni putem zvaničnog Instagram profila Organizatora. Organizator Giveaway-a ima pravo da ne dodeli nagradu u slučaju da dobitnik ne ispuni uslove za preuzimanje nagrade, odnosno ukoliko se pojavi sumnja o verodostojnosti podataka (lažni profil) ili u slučaju da se utvrdi da se dobitnik u Giveaway-a nije pridržavao Pravila. Podatke koje dobitnik dostavi Organizatoru, Organizator će obrađivati isključivo u svrhu odabira i objave pobednika, odnosno uručenja nagrade. Organizator se obavezuje da lične podatke dobitnika neće proslediti trećem licu koje nije uključeno u Giveaway. Organizator će, nakon predaje nagrade dobitniku, a najkasnije u roku od mesec dana od dana predaje nagrade, izbrisati lične podatke pobednika. Učesnici potvrđuju da razumeju da je dostavljanje ličnih podataka dobrovoljno.

ZAVRŠNE ODREDBE
Prijavom na Giveaway učesnici prihvataju sve njegove uslove i odredbe. Pravila Giveaway-a biće dostupna onlajn tokom trajanja Giveaway-a na zvaničnom sajtu Organizatora www.caritas.rs

Organizator zadržava pravo da jednostrano promeni Pravila ovog Giveaway-a ili prekine Giveaway bez ikakvog razloga, a njegova odluka stupa na snagu u trenutku objave.

U Beogradu,
02.01.2021. godine