Regionalna konferencija o aktivnim socijalnim politikama i procesima socijalne inkluzije u IPA zemljama zapadnog Balkana

U organizaciji Caritasa Srbije 21. i 22. septembra u Beogradu održaće se Regionalna konferencija o aktivnim socijalnim politikama i procesima socijalne inkluzije u IPA zemljama zapadnog Balkana. Konferencija se održava uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i 15 partnerskih organizacija u okviru projekta SOCIETIES (Support Of CSOs ln Empowering Technical Skills, lnclusion of people with disabilties and EU standards in South East Europe), finansiranog od strane Evropske Unije, u okviru Civil society facility and media programme 2014-2015.

Ovaj događaj će okupiti regionalne i nacionalne predstavnike institucija iz oblasti zdravstva i socijalne politike i predstavnike civilnog društva. Cilj okupljanja je identifikacija izazova u uspostavljanju i primeni relevantnih EU standarda i razmena primera dobre prakse, sa posebnim osvrtom na ulogu organizacija civilnog društva u ovoj oblasti.

Konferencija će se održati u Palati Srbije (Konferencijska sala 368), Bulevar Mihajla Pupina 2, istočni ulaz.

EU