U okviru projekta ekonomskog osnaižvanja mladih YourJob tokom prethodne nedelje ostvarene su dve nove saradnje.

U Zrenjaninu je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa gospodinom Milanom Jagodićem, direktorom Ekonomsko-menadžerske škole.Zahvaljujući ovoj saradnji, 15 mladih Zrenjaninaca će imati priliku da pohađa kurs za poslovnog administratora. U ime Caritasa Zrenjanin, ugovor je potpisala savetnica YourJob Inkubatora za mlade, gospođa Milica Bogdanov.

U Irigu je potpisan Memorandum o saradnji izmeđuYourJob inkubatora za mlade Caritasa Srem i Vinarije „Mačkov podrum“. U ime Vinarije, ugovor je potpisala direktorka, gospođa Ljiljana Jojić, dok je gopsodin Petar Dujić, koordinator Caritasa Srem, bio potpisnik ispred Caritasa. U okviru ove saradnje potpisan je i ugovor o obavljanju šestomesečne stručne prakse za našu korisnicu Anđelu Živanović. Anđela će se stručno osposobljavati na poslovima tehnologa. Želimo joj puno uspeha u nastavku karijere.